Autocars Prats Serrat

funcionem

24

hores al dia

al seu servei

365

dies l'any

autocars entre

8 - 93

places

certificats

ISO

9001, 14001 i 45001

  • 1

Autocars Prats Serrat és una empresa familiar dedicada al transport de viatgers per carretera situada a la població de Torà (La Segarra), que compta amb una organització funcionant les 24 hores del dia, 365 dies l’any.

L’empresa, que disposa d’una flota d’autocars moderna, confortable, segura i equipada amb: Aire Climatitzat, Nevera, Cafetera, Radio-CD, DVD, GPS i cinturons de seguretat a tots els seients dels seus vehicles, ofereix als seus clients un servei a mida i un tipus de vehicle per cada ocasió, amb capacitats que oscil·len des de les 8 places fins a les 93.

Cal esmentar també que l’empresa, a més a més de realitzar diferents rutes de transport escolar, serveis per a entitats esportives, colles geganteres, empreses vàries i clients particulars, està especialitzada en realitzar serveis d’alta muntanya en la temporada d’hivern.

Amb tot això, la base fonamental d’Autocars Prats Serrat és l’equip humà, format pel conjunt de conductors de gran amabilitat i professionalitat, juntament amb el personal d’oficina, sempre obert al tracte directe i personal amb cada client.

L’any 2008, l’empresa Autocars Prats Serrat, ha estat certificada amb els Distintius Europeus de Qualitat, Mediambient següents i Energía següents: ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001.

Tots els nostres autocars compten amb:

Aire climatitzat

Nevera

Cafetera

Radio-CD

DVD

GPS

Cinturons de seguretat

Autocars Prats Serrat: Història

L’origen de l’empresa hem de situar-lo a les darreries dels anys 80, quan la família Prats Serrat va agafar el relleu d’un servei realitzat amb una furgoneta de 8 places que feia la ruta des de Torà fins a Calaf. Va ser llavors quan la família va entrar en el món del transport de viatgers.

Amb el pas dels anys i com a conseqüència de la creixent necessitat de transportar l’alumnat als centres d’ensenyament allunyats del lloc d’origen i l’augment en la demanda de serveis discrecionals han fet que l’empresa anés augmentant la seva flota fins arribar a l’actualitat. Tots aquests canvis també van fer que les instal·lacions de què disposava l’empresa en un principi es quedessin petites i hagués de traslladar-se a unes de noves molt més grans, més modernes i amb els mitjans adequats per a l’òptim manteniment de la flota.Tots aquests canvis han fet possible que Autocars Prats Serrat, actualment, tingui la capacitat d’oferir a tots els seus clients un ampli ventall de serveis, ja siguin dintre del territori nacional (Catalunya i Península) o fora d’ell (França, Suïssa, Àustria, Anglaterra, Escòcia, Alemanya, Grècia, Països de l’Est… entre altres).

La combinació entre l’experiència obtinguda del passat i la modernitat d’avui és la clau que ens permet treballar amb eficàcia per poder garantir als nostres clients la seguretat i comoditat adients.