La nostra flota


Autocars Prats Serrat disposa d’una gamma de vehicles de diferents capacitats per tal de poder oferir a cada client allò que busca. Tots aquests vehicles estan equipats amb butaques reclinables, Radio-CD, DVD, GPS, calefacció, aire condicionat / climatitzat (depenent del model) i cinturons de seguretat a tots els seients.
 

Taxi de 8 places

La nostra flota disposa de dos taxis de 8 places, de la marca Mercedes Benz, destinats al transport de passatgers professional, equipats amb interiors còmodes, innovadors sistemes de seguretat i d’assistència a la conducció per oferir al client una agradable sensació de confort mentre viatja cap al seu destí. Aquests vehicles són ideals per a serveis de: oci, trasllats a l’aeroport o port, serveis de negocis, grups petits… Els nostres taxis estan dissenyats específicament per allotjar 8 persones i disposen d’un espai destinat al maleter que permet guardar diferents maletes.


 

Microbusos de 19 i 22 places

Vehicle lleuger, segur, còmode i confortable ideal per a grups reduïts, celebracions i trasllats a l’Aeroport. Aquest vehicle disposa d’un espai destinat a maleter i d’enganxall posterior, per tal de poder enganxar un remolc en cas d’excés d’equipatge (el vehicle de 22 places no disposa d’espai per maleter)..

REMOLC: De disseny innovador, molt lleuger, resistent i de gran capacitat. Ideal per a colles geganteres, grups d’esquí, etc.


 

Microbusos fins a 32 places

Vehicle molt espaiós, segur, còmode i confortable, ideal per a grups d’entre 20 i 32 persones que busquen realitzar desplaçaments relativament llargs. El vehicle de 32 places, a més de tot el seu equipament, disposa d’una nevera per a begudes i enganxall posterior per a remolc i comptar així amb més espai per a equipatge, en cas necessari.

REMOLC: De disseny innovador, molt lleuger, resistent i de gran capacitat. Ideal per a colles geganteres, grups d’esquí, etc..


 

Autocar de 35 places

Vehícle de 9 metres de llargada, amb moderna, lleugera i carrocería, amb gran espai de maleter i bon equipament interior i capacitat de fins a 35 places está destinat a oferir, a tots nostres clients, el màxim confort, seguretat i qualitat durant el viatge.


 

Autocars Gran Turisme de 55 places

Vehicle molt còmode, confortable i segur, ideal per a grups molt nombrosos que desitgen realitzar llargs desplaçaments. Degut a la seva versatilitat, equipament i prestacions, aquest vehicle es converteix en l’eina idònia per a realitzar qualsevol tipus de servei.


 

Autocar Gran Turisme de 60 places

Vehícle de iguals característiques en tant que a comoditat, espai de maleter prestacions de seguretat i interiors amb acabats de qualitat, que el seu vehicle homòleg de 55 places, però amb una capacitat extra de 5 còmodes butaques més, podent arribar a encabir fins a un total de 60 passatgers.


 

Autocars Gran Turisme doble pis de 93 places

Aquest bus disposa de 93 còmodes places gran turisme amb dues taules de joc. Equipament homologat i legalitzat per a dues places PMR. Equipament especial de seguretat en sistema de frenada i abandonament de carril. 

Característiques: Suspensió independent neumàtica, sistema de repartiment electrònic de frenada EBS, sistema d’anti-bloqueig de frenada ABS, sistema de control de tracció ASR, sistema de frenada avançada d’emergència AEB, comandament central de seguretat R36, ESP Control electrònic d’estabilitat, Hill Hold automàtic, AEB – assistència a la frenada d’emergència,  LDW – avisador de canvi de carrilFre auxiliar Retarder, C300 (caixa negra), sistema de protecció antibolcada, sistema de detecció de focs, amortiguadors  (HD), sistema CAN Bus.  

Mediambient: Normativa d’Emisions Euro 6, tecnologia SCR, sense recirculació dels gasos del tub d’escapament EGR.