Avís legal

1.- Responsable del tractament: AUTOCARS PRATS SERRAT Ampliar info.
2.- Tipus de dades i Finalitat del tractament: Dades de contacte i altres necessàries per a les finalitats requerides com donar resposta a la informació sol·licitada a través de la nostra web https://www.autocarspratsserrat.com  i altres mitjans, gestionar els nostres serveis i transports, la gestió comercial, administrativa i el compliment d’obligacions de la Empresa. Ampliar info.
3.- Legitimació del tractament: Consentiment de l’usuari, compliment d’obligacions legals, l’execució dels contractes que es generin entre la Empresa i proveïdors, treballadors o tercers i, si s´escau, els interessos legítims de la Empresa. Ampliar info.
4.- Termini de conservació: Mentre duri la legitimació per consentiment, relació contractual o obligació legal. Ampliar info.
5.- Destinataris: Les dades que ens faciliti seran incorporats a la base de dades de AUTOCARS PRATS SERRAT i no seran cedides a tercers, excepte a aquells que necessàriament hagin d’intervenir per a la prestació dels nostres serveis o gestió de les nostres activitats o compliment de les nostres obligacions. Ampliar info.
6.- Exercici de drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com els altres drets previstos per la normativa vigent. Ampliar info.
7.- Reclamació davant l’ Autoritat de Control: Pot dirigir les reclamacions derivades del tractament de les seves dades de caràcter personal a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es) Ampliar info.
8.- Legislació: La present política de privacitat es regeix en tots i cadascun dels seus extrems pel Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea i resta de normativa relacionada. Ampliar info.
9.- Informació addicional Informació addicional sobre seguretat i altres aspectes Ampliar info.
10.- Actualització: novembre 2023 Ampliar info.